7 tillfällen då du ska boka konferensrum i Stockholm

7 tillfällen då du ska boka konferensrum i Stockholm

Kontorshotellen erbjuder både dig som företagare, förening och privatperson en möjlighet att verkligen maximera möten och konferenser. Du kan enkelt hyra mindre mötesrum eller större konferenslokaler i Stockholm för att driva företagsidéer framåt, hålla i en konferens eller ett styrelsemöte. Centralt och smart.

Boka konferensrum i Stockholm

Har du inte upptäckt fördelarna med kontorshotellen ännu bör du kolla upp vad de har att erbjuda. Ett kontorshotell erbjuder både kontor och konferenslokaler som är utrustade med senaste tekniken, sköna rum och naturligtvis kaffe och annat som du behöver. Ska du hålla i ett event behöver du inte tänka på städning eller att fixa saker innan – du bokar det rum som passar dig och får den service som du behöver. Det är också lättare att bjuda in till en plats i centrala Stockholm, alla deltagare har ungefär lika långt att åka. Boka ditt konferensrum i Stockholm hos Helio som erbjuder olika slags rum och lokaler beroende på ditt behov.

1# Första affärsmötet med ny samarbetspartner

Att boka ett mindre konferensrum är perfekt när du ska ha ett affärsmöte för första gången med en viktig samarbetspartner. Ni träffas på neutral mark, vilket skapar ett jämställt förhållande från början.

2# Du ska hålla i en workshop

Du har ett företag och ska hålla en workshop om ledarskap för nystartade företag. Ett smart sätt att få fler deltagare är genom att träffas på ett kontorshotell i centrala Stockholm. Det blir lättare för folk att ta sig dit, alltså mindre motstånd, och du får per automatik fler som vill delta.

3# Arbetsintervju i en startup

Håller du på att starta ett företag? Då kan du hyra ett mindre mötesrum för arbetsintervjuer. Du sitter i ett snyggt kontor, vilket också kommer att få ditt blivande företag att upplevas som professionellt.

4# Du behöver ett kontor

Ditt företag behöver ett kontor för att kunna växa, då är ett kontorshotell perfekt.

5# Event

Ska du eller ditt företag ha ett event? Då kan du boka ett rum i lagom storlek. Kanske vill du visa upp något för en mindre grupp människor eller ha en fest? Om du designar egna saker, syr egna kläder eller liknande kan det vara smart att hyra ett passande rum för att visa upp dina produkter, snarare än att hålla till hemma eller på företaget.

6# Du har inte nog med plats hemma

Om du inte har nog med plats hemma eller på företaget kan det vara klokt att hyra ett konferensrum. Om du ska hålla i en större fest eller ett bröllop kan det vara smartare att träffas i ett konferensrum när ni ska planera festen, istället för att tränga ihop er i ett för litet vardagsrum.

7# Effektivitet

När du hyr ett rum för en viss tid kommer du vara mer effektiv med din tid. Om mötena brukar dra ut på tiden, så kan ni förlägga en planeringsdag i ett hyrt konferensrum. Mycket effektivt.

dante