Last visit was: less than a minute ago
It is currently 19 Nov 2018, 11:05
 [ 3 posts ] 
Intervju med Tulipap, Purjolöks Ops partiledare. 
Author Message
User avatar

Joined: 23 Feb 2008, 22:42
Posts: 288
Post Intervju med Tulipap, Purjolöks Ops partiledare.
Denna intervju utfördes av Svarta Sidornas ägare Robs:
http://www.erepublik.com/article-293052.html


Ingen vet riktigt vad ni har för partiplaner i Purjolök Ops förutom att kriga, har ni några andra planer om man bortser från kriget?
Som de flesta som läst våra pressreleaser redan har förstått så är vårat huvudsakliga mål strategiskt, genomtänkt men näst intill konstant krig. Detta kommer bli nyckeln till framgång. Dessutom jobbar vi för en väl fungerande infrastruktur och en ekonomisk stabilitet. Pengarna ska inte snabbt förlora i värde då det kommer leda till osäkerhet och förödelse. Vi tänker alltså hålla inflationen på en stabil och bra nivå För att upprätthålla denna stabilitet är konstant krigande en lösning. Marknaden kommer att explodera (på ett positivt sätt) när invånarna krigar. Vapenhandeln, Mathandeln, Gifthandeln och Hushandeln kommer öka när vi ligger i krig. Sveriges ekonomi kommer att blomstra.

Ni vill erövra världen under ganska kort tid verkar det som, var kommer ni få in alla pengar och vila till soldaterna så deras wellness kan gå upp?
Vi vill erövra världen på snabbast möjliga tid och detta är möjligt med Sveriges stora humana resurser. I de senaste två krigen har hundratals villiga soldater stått på kö till att kriga men inte fått chansen, även om de hade 100% wellness och en styrka på över 5.00. Vi har helt enkelt för många invånare i jämförelse till antalet krig vi utför. Purjolök Ops jobbar för ett konstant krigande och det skulle vara möjligt eftersom vi har så pass många krigare. Vilande soldater är inget problem, det kommer alltid att finnas fräscha soldater. När vi utvidgat vårt territorium kommer invånarantalet automatiskt öka och den positiva krigscirkeln kan fortsätta. Vi måste kriga nu när Sverige är det största landet sett till invånarantal, det är idag vi har vår chans.

Vad är det första du/partiet kommer göra om ni får makten?
Självklart gå i krig. Det gör vi inte för att vi bara tycker det är kul utan vi gör det för landets bästa sett både makt- och ekonomimässigt. Det är också viktigt för att stoppa den negativa invånarutvecklingen som Sverige har idag. Väldigt många tycker det inte händer någonting och slutar helt enkelt spela, vi vill ändra på det och återigen är krig den ultimata lösningen.

Vilket land har ni tänkt att först hoppa på och tänker ni göra det utan anledning?
Antagligen kommer vi attackera Norge först, efter att vi har brutit pakten med dem givetvis. Vi kommer dock inte att attackera Norge så fort som möjligt utan vänta tills Pakistan har börjat anfalla (vilket vi räknar med att de inom en snar framtid kommer att göra). Då är de som svagast och vi börjar med Oslo och går sedan upp genom Norge, fd Finland och slutligen fd Ryssland. Vi har då ett mycket större invånarantal och nästa steg blir att utplåna Pakistan. Anledningen är att vi behöver både befolkning och områden. Men å andra sidan så hade inte Sverige någon bättre anledningen till anfallen mot Danmark och Tyskland heller så jag förstår inte varför just Norge skulle vara så heligt.

Varför tror du att du inte är så jätte populär?
Många andra partier tycker inte om Purjolök Ops på grund av de radikala krigsplaner vi har. De sprider ett dåligt rykte som Purjolök Ops och mig och vi jobbar på att få bort dessa dåliga omdömen. Vi är på god väg nu när många börjar förstå vad vi egentligen vill och medlemsantalet växer för varje dag som går, till de andra partiernas förskräckelse.

Vad tycker du om hela spelet och vill se mer om i framtiden?
Erepublik är ett smart koncept, inte minst för att man lär sig om hur ekonomin och samhället i stort fungerar. Att allt måste tas seriöst till 100% är dock lite synd då det skulle behövas lite mer humor i spelet. Lite mer kreativa idéer liknande Ziggyzaggs om göra en Terminator som slaktar allt genom att låta en person kriga hela tiden. Samtidigt pumpar alla andra i honom gifts. En kul idé som kanske kommer ingå i Purjolök Ops framtida partiprogram.

Om du fick önska 3 saker om precis vad som helst inom Erepublik, vad skulle det ha varit?
1. Mer humor och färre überseriösa (nördiga) spelare.
2. Striderna i högupplöst grafik i förstapersonsvy.
3. Inga buggar och snabbare manövrering på hemsidan.


23 May 2008, 21:14

Joined: 27 May 2008, 18:27
Posts: 5
Post Re: Intervju med Tulipap, Purjolöks Ops partiledare.
Det finns ingen humor i erepublik, det suger :(


31 May 2008, 22:10
User avatar

Joined: 25 Feb 2008, 22:40
Posts: 345
Post Re: Intervju med Tulipap, Purjolöks Ops partiledare.
Om du med det syftar på att ett stort antal spelare vill att du ska lägga ner din tidning och att purjolök ops stängs ner för gott så är det så här: Det finns utrymme för humor så länge den är intelligent och inte förstör för medspelarna. Att spotta ur sig en strid ström av små gapiga propagandatexter gills inte som intelligent humor...

_________________
Kongressledamot för MSAP (UU)


01 Jun 2008, 15:13
 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

server monitor Page Ranking Tool

 

Powered by phpBB | Style by ST Software