Last visit was: less than a minute ago
It is currently 17 Oct 2018, 01:07
 [ 1 post ] 
Soptunnan 
Author Message
User avatar

Joined: 12 Aug 2009, 11:39
Posts: 2986
Post Soptunnan
Jag gör en tråd här mest för min egna skull att hålla reda på priser och liknande, men om någon skulle vilja försöka sig på trading så kan det ju vara ett bra ställe att kolla på också hur jag brukar göra.

Common Items.

Xanax - Pendlar mellan 820-860k. Finns inga pengar att hämta på trading, utmärkt för mugs.

Cans - 1.5-1.6m, 1.7-2.0m, 2.5-2.7m - Går att hämta lite pengar här, 100-250k per can, letar man upp lite multis så går det få ner ännu mer. Helt okej för mugs.

E-DVD - 2.25-2.40m - Dåligt tradeitem, tar lång tid att sälja, helt okej för mugs.

FHC - 14m - Pendlar i pris, men håller sig alltid inom 500k nivåer, så droppar priset droppar det aldrig mer än 500k. Går att spela lite på 200-500k marginaler beroende på tid på dygnet Utmärkt tradeitem, utmärkta mugs.

SE - 420-440m - Låser upp en hel del pengar, men priset på 440m är gjutet i sten. Går snabbt att sälja, bra mugs om man nu råkar hitta nån som går att mugga.

Donator packs - 23-26m - Priset varierar med runt 1m per dag, går att trada dessa duktigt. Priset sjunker alltid med 1-2m runt löning varje månad. Bra mugs, många kör med protect gäller att sålla ut.

Cesium - 200-250m - Går att köpa för runt 200-220m, många vill bygga bomber just nu innan nya krigsmodulen kommer ut så priset stegrar för stunden. Finns bra stålar här, många muppar med små factions som köper upp ett gäng cesium och låter dem ligga i faction innan de kommer på att det är ju äckligt dyrt att bygga en bomb och då vill de sälja sina cesium igen för förlust. Utmärkt för mugs.

Casino Pass - 300-400m - Sjukt ostabilt item, rent spekulationspris oftast har alltid pröjsat runt 300m sålt snabbt vidare för 330-350m. Efter diskussioner om detta item tror (vi) att gamblers köper detta item utan att riktigt veta vad de köper för något endast bara för att de måste fortsätta spela. Och på så sett lägger sig det konstiga priset på ibland 500m på market. Seraphim sålde typ 15st såna för ett tag sedan, vet inte vart de tog vägen.

Special Items

Lotto Vouchers - 750-950k - Gjorde ett test nyligen på dessa, köpte upp mängder med dessa under en vecka för att trycka upp priset till 950k, majoriteten köpte jag för under 850k. Genom att hålla uppe priset så justerar sig marknaden. Tanken var att sälja allihopa i bulk till nån trader och peka på att "jo priset har varit 950k i en hel vecka". Och ja det funkade, sålde 1050st till samma snubbe för 900k styck. Muggbart i kvantiteter.

Toilet Paper - Samma här, såg att marknadens stock var låg, samt torn har tagit bort dem från sina subscriberrewards för folk blev ju ganska sura när de betalar 5$ och får en toalettrulle som reward. Iallafall, tryckt upp priset från 2-5m och det har stannat där. Har haft dem 2-3 veckor nu och de säljer för jävla dåligt. Dock så har item value höjt sig så sett till värde har dem faktiskt ökat. Tror det blir svårt att sälja ut sig på denna, antingen måste jag köpa upp priset ännu mer eller köpa upp priset på resten av prankprylarna till 5m för just nu finns det ingen anledning till att köpa toalettrullar för 5m när man kan köpa en stinkbomb för 2m när man vill jävlas med någon. Får fortsätta klura på detta. Den 1 april varje år trycks massa nya rullar ut så gäller att få bort dem tills dess.

Dyra vapen

Dual hammers - Priset kan variera rätt starkt på marknaden, ibland kostar dem 500m ibland 700m. Jag brukar pruta ner dem till 400-450 och dra en mug på det (25m). Säljer för 500-600m normala stats. Sitter på en med grymma stats nu tänker försöka sälja för 800m. Tar lång tid att sälja, cirka 1-2 i veckan säljs. Gäller att sitta med mugprotect också för man blir garanterat muggad.

Dual scims - Samma med priset här, varierar så in i helvete brukar köpa för 530-600m plus mug. har haft svårt att sälja dessa, sitter på 5st just nu så avvaktar med dessa tills jag vet bättre om marknaden. Folk verkar skita i vilka duals de har så länge det är duals.

Dual axes - Aldrig haft några, ser ut som en extremt svår marknad finns ingen anledning att betala 800m för yxor när man kan köpa hammare billigare.

Dual samurais - Köpt två stycken för 900-950m styck - bytte bort ett par av dem mot ett sämre par och samurais + 250m emellan, sålde de dåliga för 1b eller 1.1b minns en riktigt. Det andra paret jag hade hade sjukt bra stats, näst bästa samurais i spelet (vad som går o kolla upp), såldes för 1.5b skulle säkert gå att sälja för 2-2.5b om man orkar vänta ut en säljare som kan ta flera veckor. Tänkte att jag säljer ut mig där på 1.5b då det är så pass sällsynt att hitta en köpare och det fortfarande var 550m profit. Verkar vara ett jävla kohandlande med dessa vapen.

RPG - Köpte för 700m nångång sålde för 800m en vecka senare eller så. Rent plojvapen att skjuta folk i skrevet med. Går säkert sälja för 900-1000m med lite mer tålamod.

Armors

Welding Helmet - Köpte för 600m på auktion, sålde för 1200m i bazaar. Köpte nyligen en ny för 620m, siktar på 800-900m då nån snubbe säljer 3st just nu och kommer förmodligen bli bajsnödig när han behöver pengar och pressar ner priset.

Hazmat Suite - Köpte för 3b av cartman.. Well folk säger att de köper sina hazmats för 1500-2000m jag tror inte på det ett skit. Antingen ljuger dem eller så köpte dem för flera år sedan. Alla noobs med en hazmat jag pratat med vill ha fantasipriser på 5-7b för sina hazmats. Och Cartman är absolut ingen trader utan bryr sig inte om han torskar massa pengar på sina trades. Jag är helt övertygad att jag kan sälja denna för 4-5b.

Collectables

Coins - Har några stycken av olika sorter, de har legat stabilt runt 100-150m men marknaden börjar äntligen sållas ut, långsiktigt projekt. Betalar aldrig mer än 100-130m för dem, även om folk gärna tycker att deras sort är värt mer än något annat så är alla coinsen lika sällsynta. Trycker in en hundring då och då fall nån går med på mina skambud.

Scrooges tophat - Köpte på auktion för 200m... har försökt sälja för 300m ett tag det går trögt. Kanske lika bra att ta bort den från market och hålla på den en längre tid.

Bronze ribbon - Köpte en precis nu när halloweeneventen delades ut för 250m. Vet att slirus haft en sån här och sålde för 550m. Går säkert sälja dyrare ju längre bort från halloween man kommer. Långsiktigt projekt att kasta ner pengar som ligger och skräpar som med allt annat collectable.

Fastigheter

Private islands - Ganska ny på detta fortfarande men det går att skambuda folk på 100m marginaler när de behöver stålar. Marknaden är ganska volatil, folk gillar att sälja sina PI till Bodybagger för han är just bodybagger så han betalar rent skamfulla priser och pajar marknaden med sina fastigheter när detta händer låser han i princip hela marknaden. Fått fatt i en indier som bygger PI åt mig på beställning med cirka 60m marginal förutsatt har horbagger inte lowballar marknaden.

Castle - Buygmuggat ett par stycken, tar flera veckor att sälja, avstå.

_________________
Image
Moderator
Kvinnornas ryttare och eSveriges beskyddare
Oförutsägbar sedan 2009.


13 Nov 2016, 22:01
 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

server monitor Page Ranking Tool

 

Powered by phpBB | Style by ST Software