Last visit was: less than a minute ago
It is currently 21 Jun 2018, 09:01
 [ 2 posts ] 
Hjälp Utbildningsverket och få betalt! 
Author Message
User avatar

Joined: 29 Mar 2009, 22:07
Posts: 13514
Location: ^Postwhore
Post Hjälp Utbildningsverket och få betalt!
Kära spelare,

Som ni alla troligtvis är medvetna om har Utbildningsverket fler uppgifter än samtliga alla andra department tillsammans, dessutom har vi troligtvis eSveriges viktigaste jobb, att se till att alla nya spelare fortsätter lira samt har det bra i eRepublik. Till detta har vi dessutom oerhört lite personal, om jag själv får gissa så skulle jag nog påstå att vi har minst personal av alla department i eSverige, utan att veta allt om alla department visserligen.

Detta är naturligtvis något som vi vill förändra, vi vill få fler att engagera sig samt hjälpa nya spelare, Universitet, UVs största projekt samt det mesta framgångsrika under det senaste året, är ett steg på vägen där många svenskar tillsammans hjälpts åt att stödja och handleda nya spelare. Ännu en uppgift som vi kommer att införa är guideskrivandet samt uppdaterande av guider, detta är något som alla svenska spelare kan göra samt något som många spelare kan lära sig enormt mycket på.

I denna tråden tänkte jag och resten av personalen i UV att informera om de uppgifter som finns att ta del av, samt den utdelning som man får när man genomför denna uppgiften. För Utbildningsverket har en helt obegränsad budget (och det är knappast konstigt då vi har eSveriges viktigaste jobb) vilket gör att vi kan skaffa fram "morötter" till spelare så att ni luras att hjälpa oss, eller utnyttjar oss för att få pengar själv om man ser det från er synvinkel ;)

Mvh
Lonestar, Vice Utbildningsminister

_________________
Hej


30 Jan 2012, 23:19
User avatar

Joined: 29 Mar 2009, 22:07
Posts: 13514
Location: ^Postwhore
Post Re: Hjälp Utbildningsverket och få betalt!
500 SEK till den spelare som skriver en kort guide (med bilder) om hur man registerar ett auth samt authar sig på quakenet

500 SEK till den spelare som skriver en kort guide (med bilder) om hur man registerar ett nick samt identifierar sig på rizon.

10 SEK per uppdatering i samtliga guider som ligger i avdelning med av detta forumet, hittar ni alltså 4 ändringar får ni 40 SEK, hittar ni 10 så får ni 100 SEK. Notera dock att ni måste uppdatera inlägget också, att bara hitta felet utan att åtgärda det ger endast 3 SEK, och då är jag snäll!

2000 SEK till den spelare som skriver en välskriven guide med bilder om hur man som nybörjare bör spendera sina första 10 dagar.

1000 SEK till den spelare som skriver en enkelt skriven generell guide om hur man som nybörjare bör investera de pengar (guld + SEK) som man får in under de första veckorna. Vi pratar alltså om vilka företag man som ny spelare bör prioritera samt investera i, nu efter den senaste uppdateringen inom den ekonomiska modulen har mycket ändrats och en guide saknas!

_________________
Hej


31 Jan 2012, 00:03
 [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

server monitor Page Ranking Tool

 

Powered by phpBB | Style by ST Software