Last visit was: less than a minute ago
It is currently 17 Oct 2018, 00:47
 [ 1 post ] 
Aktivitetsguide - Hur du blir en aktivare spelare 
Author Message
User avatar

Joined: 16 Sep 2011, 10:37
Posts: 374
Post Aktivitetsguide - Hur du blir en aktivare spelare
Aktivitetsguide - Hur du blir en aktivare spelare

Du har nyss upptäkt eRepublik, eller så har du spelat det länge men vill engagera dig mer. Du vill verka aktiv på forumet och IRC men vet inte riktigt hur.

Så hur ska man göra för att bli aktiv? Här är några få enkla tips på hur du kan göra:

1. Sätt dig in i spelet


Om du lär dig grunderna för hur spelet faktiskt fungerar så blir det mycket lättare att förstå vad alla snackar om. Detta gör du bäst genom att spela spelet (självklart) men läs även guider här på forumet som kan hjälpa dig att förstå t.ex hur du krigar, ekonomimodulen och IRC.

2. Våga fråga

Den gyllene regeln inom alla områden. Om du inte förstår något så ska du naturligtvis fråga. Det finns massvis med spelare som kan tänka sig att hjälpa till att svara på frågor.

3. Håll dig uppdaterad

Tiden går snabbt i eRepublik. Så se till att hänga med i svängen. Detta gör du enklast genom att; logga in varje dag, läsa i tidningar och läsa på forumet.

4. Ha en åsikt

Detta är en av de viktigaste sakerna i spelet. Om du någon gång vill komma in i riksdagen eller t.o.m bli president så måste du ha en åsikt eller tanke på hur du anser att saker borde vara. Om du berättar vart du står så finner du de som tycker likadant, och folk får en uppfattning av vad du är för person. Det är inte säkert att alla tycker som du, men våga stå upp för det du tror på. Det är det som kallas politik.

5. Tyck till/Våga ta diskussionen

Om du ser en diskussion på forumet eller IRC så kommentera gärna vad du tycker om saken. När folk ser att du engagerar dig så får de en bra uppfattning av att du bryr dig, och om du dessutom inte backar utan kan förklara din ståndpunkt så får du många pluspoäng.


Detta var några enkla punkter som kan göra ditt spelande mer varierat och roligare. Om någon anser att något ska läggas till så får man gärna kommentera nedan så lägger jag till det.

Regards, iX3M

_________________
Former Minister of Education X2
Former Commander of the Military Unit The National Guard


09 Apr 2012, 18:25
 [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

server monitor Page Ranking Tool

 

Powered by phpBB | Style by ST Software